Anna

Anna

Macushla Macree A Unique Gift from the Fairies DK07428/2020

Anna er født 28/4-2020 og er datter af vores egne Tinke og Tanza. 


Anna skulle egentlig ikke have været blevet boende, men hun udviklede sig utroligt godt både fysisk og mentalt, så at sige farvel til en meget lovende hund i et nyt opdræt, var ikke lige på ønskelisten. Og så blev hun hurtigt "far" pige og dermed var hendes skæbne afgjort.


Anna er en stærk, frimodig, selvstændig, glad og letlært hund. Hun har lyst til alle opgaver hun tilbydes og beder gerne selv om mere. Hun er tryg og modig. Og så udvikler hun sig fysisk helt fantastisk og viser sig meget lovende for fremtiden. 

Anna er mentalbeskrevet som 7 ugers, som værende selvsikker, imødekommende, modig og uforfærdet. Hun er undersøgt og frifundet for hjertefejl og er fri for PRA-RCD3. Hun bærer ikke fejlfarver i sine farveloci. Hun bliver som 24 mdr gammel hoftefotograferet og rygfotograferet, så vi kender hendes status og dermed kan vurdere om det er godt nok til eventuel fremtidig avl. Anna kommer til at træne hyrdetræning, biathlon og alle de ting, som de andre i flokken gør. Hun er så ung endnu, at hun får lov at lege og være sjov hvalp primært. Kropskontrol og coretræning har været en del af hendes liv siden hun begyndte at bevæge sig rundt. Svømme i havet gør hun gerne.


Anna bor hos sin foderværtsfamilie i Sakskøbing sammen med sin morbror Cooper og det samarbejde er vi meget glade for