Omplacering

Omplacering

Omplacering


Tæve fra efteråret 2019 ønsker sig et nyt hjem som alenehund og uden børn. Hun er en fantastisk loyal og kærlig hund som fortjener et liv alene, da flere stresser hende.

Hun er en lidt usikker pige, som ikke reagerer hensigtsmæssigt, når hun møder noget uforudset og noget hun oplever som skræmmende. Hun gør og vil gerne væk fra det som er farligt. Hun har haft 2 meget ubehagelige oplevelser med mindre børn, som trods forsøg på afreaktion, har sat sig i hende, så børn i dag er nogle farlige væsner. Hun har det fint med kendte børn, som besøger i kortere tid og respekterer at det er uden skrigeri og kun kontakt hvis hun selv opsøger det. Vores børnebørn er hun vant til og leger gladelig med. de har lært fra dag 1 at omgås hunde med respekt for hundens signaler og grænser.


Ideelt skal hun ud til nogle som bor på landet og gerne vil have en hyggehund. Som ikke er væk hjemmefra mange timer og som ikke har behov for at have hende med sig, når de er ude af huset. Hun trives i vante og trygge omgivelser. Hjemmegående, førtidspensionist eller hjemmearbejdende er hendes drømmescenarie. Og plads til at kunne løbe i have frit. Hun omplaceres ikke til hjem med børn eller ofte besøg af børn og ej heller til at bo i by og lejlighed. Folk med erfaring med hyrdehunde, arbejdshunde eller omplaceringshunde prioriteres højt. Mere information får du ved seriøs henvendelse. Hun omplaceres med avlsforbud og krav om tilbagelevering til os, såfremt man på et tidspunkt ikke længere kan have hende


Interesseret? -  så send en god beskrivelse af hvad du kan tilbyde på mail:

kennel@macushlamacree.com