Famous Movie Quotes Kuldet 2022

Annas og Fox' hvalpe --- Famous Movies Quotes Kuldet

Født 21.juli 2022

Anna fik kuldet på 8 skønne hvalpe på en mega varm sommerdag i juli 2022.  4 drenge og 4 piger blev det til. En meget smuk zobel hanhund var født med defekt i ganen som gjorde, at vi valgte at lade ham få frem med. det samme hos dyrlægen. Det ville kræve operationer af flere omgange at få ham i stand til at spise og få et godt liv. Det er ikke etisk forsvarligt i vores optik, så han måtte sove ind. En meget smuk brindle tæve mistede vi på dag 3 da Anna rigtig uheldigt fik hende klemt under sig da de alle diede. Så tilbage blev 2 hanhunde og 4 tæver, som har udviklet sig til det mest utrolige og gennemførte, homogene kuld til dato. Vi er så stolte. Da det var Fox' sidste kuld nogensinde og de blev så gode, har vi valgt at beholde hele 2 tæver som viser sig utroligt fint i udvikling og på sigt forhåbentlig skal indgå i vores avlsplaner. 

Det har været en utrolig fin oplevelse med kuldet her. Anna har været lige så utroligt fremragende mor som sin egen mor. Har simpelthen eksemplarisk passet og opdraget sine små. Støttet og vejledt. Så fint at tilbagemelding fra de afrejste er udelukkende positive. De er stabile, modige, afbalancerede, nysgerrige, frække, rolige, opsøgende, sociale og bare helt igennem trivelige og gode hunde på alle parametre. Hos dyrlægen til både 8 og 12 ugers tjek og vacciantion var der intet heller at sætte en finger på. Korrekte bid, sten i pungen på drengene, godt temperament. og alle er fint og korrekt tegnet og med utroligt fin anatomi. Hos vores fysiologiske behandler var konklusionen den samme. 

Alle har oplevet en masse, kan køre bil og falde til ro i bur. Er modige og nysgerrige ved alt de tilbydes, Siger til når de skal ud og spiser og sover nærmest som var de betalt for det. Vi har som altid benyttet os a biosensorisk program fra dag 3-16 og puppy culture som kører frem til uge 16. 

Nugget er blevet Københavner, Monty ligeså og Frederik er flyttet til Køge Bugt Strandpark. Kelsey beholder vi og hun flyttet til onkel Watson hos Maria i Glamsbjerg, da Maria på sigt skal være en del af vores opdræt. Vilje bliver boende på matriklen og smukke Kibble gør det samme, hvis ikke en opdrætter eller showinteresseret person viser sig at skulle ønske hende. Hun kommer ikke ud som familiehund. Kvaliteten af kuldet har været enestående og vi er dybt taknemmelige for samarbejdet med både Fox' ejer Kristine og med vores fodervært til mor Anna, Vi har under hele opvæksten været beriget med Annas familie næsten dagligt og sikken en gave. Det har været en "dream come true" at have kuldet og en del af så storslået et samarbejde.